salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Line Mathiesen.
Abel Cathrines Gade 31
1654 København V.

CVR: 37412260
Mail: info@linemathiesen.dk

Betaling

Vi modtager betaling med Visa, Visa Electron, V Pay, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Vi anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

 Alle varer sendes med GLS, og du kan vælge din specifikke form for forsendelse ved ordeafgivelsen.

linemathiesen.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos den givne transportør, men vi forsøger altid at sende din ordre hurtigst muligt og du kan derfor regne med at have varen i hænde i løbet af 1-5 hverdage efter ordremodtagelse. 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Har du modtaget en forkert eller defekt vare, kontakt da venligst info@linemathiesen.dk.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, afholder vi de rimelige fragtomkostningerne. Varen skal sendes retur i forsvarlig emballage.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@linemathiesen.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk 

Persondatapolitik

Når du handler på voreshjemmeside, skal du afgive oplysninger så vi kan opfylde din ordre. Du bliver bedt om at oplyse:

– Navn
– Telefonnummer
– E-mailadresse
– Kortoplysninger
– Leveringsadresse

Vi bruger SSL (secure socket layer) i forbindelse med overførsel af al information. Vi gemmer ikke dine betalingsoplysninger i vores database af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvad bruger vi dine oplysninger til:
– Opfyldelse af din ordre. Det vil sige, at vi kan trække penge for dit køb, sende dig en ordrebekræftelse og en mail, når varen er sendt ud til dig samt sende varen ud til dig.
– Kundeservice / reklamationer. Hvis du reklamerer eller beder om omlevering, skal vi bruge dine kontaktoplysninger at kunne registrere din henvendelse og gennemføre udbedring eller levere på ny.
– Markedsføring. Vi anvender dine data til at kunne sende nyhedsbreve til dig på mail, men kun såfremt du har givet samtykke hertil

Hvem får adgang til dine oplysninger?:

Samarbejdspartnere:
For at kunne levere din ordre, udleverer vi navn og adresse til vores kurerer.

Andre selskaber:
Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data for at kunne behandle din ordre og overholde lovgivningen. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Du har altid ret til at få oplyst, hvilke informationer, vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering. Hvis oplysninger er ufuldstændige, irrelevante eller forkerte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: shop@vissevasse.dk.

I henhold til bogføringsloven, er vi dog pålagt at gemme dine købsdata i 5 år.

 

Pin It on Pinterest